Netwerken is geven en niet halen laat staan roven.

Tijdens elke netwerk training wordt gemeld: VRAAG en ge zult gevraagd worden…..

Van de Rabobank Lunteren-Woudenberg kreeg ik een uitnodiging voor een ochtendje starterscafe.

Nadat de organisatoren en ook de manager van de lokatie een ieder had verwelkomd begon een weer heel andere vorm van speeddaten. 1 minuut jij en dan 1 minuut ik, vervolgens opstaan en een plaats naar links. Leuk initiatief. Alleen de dame die ik sprak begon uitgebreid (1 minuut is toch 1 minuut) over zichzelf en haar bezigheden te oreren. Ik begreep het niet en de welbekende 13-jarige MAVO-scholier zou na 10 seconden al zijn afgehaakt. Vervolgens werden me een aantal folders overhandigd, ik mocht ook nog een paar seconden iets zeggen en toen stond de dame in kwestie op om zich te verplaatsen…. Vraag me af of ik er iets van begrepen heeft en of zij mij al helemaal gehoord had.

Jammer, jammer mevrouw heeft duidelijk een verkeerd beeld van netwerken…. heb al bij de organisatie gemeld dat een volgende keer een korte voordracht over elevatorpitch, zet je bedrijf in 1 minuut neer een goed idee zal zijn.

Leuk, ik heb er zin in.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie