Nicole, een kapster met hart en hersens

Kapper, verschrikkelijk, die enorme spiegel en daarbij de chitchat brabbeltalk.

Maar 1 x per maand moet het toch gebeuren en bij kapper Jaap Hendriksen werkt Nicole, en ik ben altijd blij als zij (het is ZONDER afspraak) mij onder handen neemt. Naast t feit dat ik altijd tevreden ben als ik weer buiten sta is 2 uur Nicole altijd leuk EN leerzaam.

Zo ook gisteren: ze begon met de vraag of het goed gekomen was met de schoorsteenveger. Tydens de vorge Nicole-behandeling belde de man waar ik was… we hadden een afspraak. Dat is het onderwerp HART, je bent niet alleen een klant maar ze geeft aandacht !

Dan de hersens.

Is het allemaal nog goed gekomen met de pakketjes in december? Wauw, ook dat wist ze nog. Ze meldde wel gezichten te kunnen onthouden maar niet de namen…. Wim Aalbers heeft me daar eens mee geholpen, noem iemands naam 3x in een gesprek en de kans is groot dat de naam in je hoofd zit. Nicole haar vader verkoopt windmolens, en had haar gemeld, iedereen onthoudt het tweede gedeelte van de naam. Dus niet Hallo, ik heet Herma Goris, maar Hallo ik heet Goris Herma…. klinkt mal maar ik ga het eens proberen.

Daarnaast moest ik al om half 5 weg naar Stadsscafe Oscar en ze kon me feiloos vertellen hoe ik er moest zijn en ook dat ik de krullebol de groeten moest doen.. Haha de krullebol was inmiddels zijn krullen verloren maar vond de melding leuk en herkende haar. 

THANX Nicole, jij weet wat netwerken, knippen, kleuren en FUNCTIONEEL babbelen is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie