Zoek
Sluit dit zoekvak.

Normen en waarden: wat gij niet wil dat u geschiedt

Jij moet weten dat ik jouw normen en waarden waardeer en respecteer.

normen en waarden
normen en waarden

IK vind dat als ik iets via een webshop bestel ik het morgen in huis moet hebben… kwestie van normen en waarden.

Of in ieder geval moet het er overmorgen zijn.

Snelheid van handelen is dan een noodzaak.

Dus wat gij wil dat u geschied doe dat ook een ander aan.

Er kwam een bestelling binnen voor 3 artikelen, waaronder pasta in de vorm van fietsjes… Na voorraad grondig onderzocht te hebben waren die nou net niet meer op voorraad, wel auto’s, vrachtwagens, stieren, kippen, locomotieven en hartjes.

Dus direct klant een mailtje gestuurd met de melding en het voorstel 2 zakjes andersoortige pasta te sturen. De volgende ochtend nog geen reactie dus het opgegeven telefoonnummer gebeld. De man wist van geen bestelling, zijn vrouw was daar waarschijnlijk verantwoordelijk voor.

Ik heb de case uitgelegd, waarbij zijn totaal voor mij onverwachte reactie. Er sterven in de derde wereld dagelijks tienduizenden mensen aan ondervoeding. En jij valt mij lastig over pasta in een bepaald vormpje?????????????

Stilte, stilte, stilte.

Uiteraard had de man gelijk, maar voor hetzelfde geld was hij boos geworden omdat iets op de site staat dat niet op voorraad was.

Wijze les van die dag: ook in zaken doen geldt: ga er niet van uit dat je klant of leverancier dezelfde normen en waarden heeft als jij en anticipeer op de communicatie.

Zaken doen is 90% luisteren.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."