Balder logistics de oplossing voor een postduif in de WAO.

9 jaar geleden ben ik met Kado-unieK begonnen. De eerste verzendingen gingen met TNTPOST.

2 jaar geleden Packs special care verliep wel goed meer geautomatiseerde verwerking en controle.

Omdat ik binnen 1 jaar ca. 7 verschillende koeriers kreeg en dat met mijn hoge eisenpakket niet werkte overgestapt naar Tasman.

Die meldde in December 2010 te stoppen met standaard pakketjes… JASSES, JAMMER.

WAT DAN??? chaggie een twitterbericht gemeld en daar kreeg ik al binnen de korste keren een reactie op MET een belletje van @BalderLogistiek. Leuke aanbieding, internetcontrole en elke dag een melding van de afgeleverde pakketten MET naam van degene die voor ontvangst getekend had.

HEERLIJK !!!

Twitter heeft mij aan weer een goed functionerend HELPEND HANDJE Balder Logistiek geholpen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie