Interesse? Kat in t bakkie.

8 jaar geleden stond ik als beginnende ondernemer op een metaalbeurs met mijn metalen sculpturen in Hardenberg.

Mensen aanspreken? pfffff noppes, maar tonen ze interesse dan was en is het vaak kat in het bakkie.

2 mannen liepen langs, keken, liepen weer voorbij, keken weer en bij de 3e keer moest ik ze toch aanspreken en die geweldige openingszin kan ik me nog herinneren: zit er iets voor u bij? Zonder me aan te kijken brandden de vragen los….

Uiteindelijk ben ik 2 keer naar de gemeente reiniging in Groningen met monsters gereden en is er een opdracht van 100 metalen roltrommels (ouderwetse vuilniswagens) uit gekomen. Met een genummerd tekstplaatje en elk verpakt in een fraaie houten schuifdoos met bedrukking.

Het hele assortiment bestaat uit meer dan 600 uitvoeringen, maar het ontwikkelen van een nieuw exemplaar blijft toch het leukste om te doen. En mijn technische vooropleiding komt dan erg goed van pas.

Daarna volgden projecten voor de Nationale Hypotheek garantie, een vervoersbedrijf in Amsterdam, boekensteunen voor een aannemer, bureauaccessoires voor…. hm nu ik er over nadenk, MEGA LEUK om te doen !! Zin in nieuw project !