Karcher WV50 : een ramenlapuitvinding. Ramen lappen is namelijk niet mijn ding.
Iedereen kent dat wel, je laat je verleiden een apparaat aan te schaffen… Met oplader, batterij etc. En dan onderin de kast en OF hij gaat na maanden een keer gebruikt worden, of hij wordt nog onaangeroerd in de verpakking de groene, bruine, grijze of welke kleur container het in de regio is in. Natuurlijk behoort hij de recycling in te gaan, maar je schaamt je voor het niet gebruiken van de aankoop.

Zo heb ik me door Emile Bode van de Telegraaf verleiden tot het aanschaffen van de Karcher WV50, WV staat voor WindowVacumer, een ramenlapuitvinding. Ramen lappen is namelijk niet mijn ding.

Opgeladen en al onderin de kast, tot dat de eerste zonnestralen naar binnen kwamen en… jaja dat hoef ik verder niet te verklaren.
Dus heeeeeeeeeeeee dat karcherding heb ik nog. Goede oplaadbatterij want hij joelde er lustig op los.
Wat ramenlap spul in een emmer, een zeem, het karcherding, de huishoudtrap en ik naar buiten.
WAUW wat n uitvinding, kind kan de was doen, nu heb ik ook streeploze ramen.

Direct contact opgenomen met Karcher want dit ding gaat mijn relatiegeschenkenmap in.