Netwerken is kicken als een ander scoort !

Rabobank Lunteren-Woudenberg had voor zijn zakelijke klanten een netwerkontbijt (cafe) geregeld en daar ontmoette ik Marfred de Graaf van Vallei accountants.

Het klikte dus een paar uur later al een telefoontje en een afspraak voor vanmorgen gemaakt. Ik heb energie maar hij ook !

Kennis gemaakt en netwerken kwam uitgebreid ter tafel. Hij was druk bezig met zijn bedrijf en had daar de afgelopen jaren te weinig aandacht aan besteed maar mistte het en wil er tijd voor vrij maken.

Gesproken over open coffee Ede en 0318Samen, 0342Samen en een netwerkbijeenkomst die ik voor FNV Zelfstandigen op wil zetten. Zou 033Samen iets voor hem zijn? En de FNV bijeenkomst?

Lang verhaal heel kort, snelheid, 1 van de pijlers onder Kado-unieK direct een uitgebreid mailtje gestuurd en linkedinpagina van o.a. Wim Aalbers, de geestelijke vader van 0318Samen doorgestuurd.

2 Uur later belde Marfred al de link was gelegd en een afspraak voor MORGEN gemaakt.

Onze zakelijke bezigheden zijn niet uitgebreid besproken, maar in deze 1,5 uur was het duidelijk wat we aan elkaar hebben.

WAUW, dat is netwerken, mensen die het zien zitten, vooral het ook leuk vinden en van aktie en reactie maar vooral ook van GEVEN houden.