Nieuwe site = nieuwe opzet = nieuwe referenties

Daar mijn site echt aan vernieuwing toe is… jajajaja al jaren zijn de eerste teksten al op papier neer gezet.

Het wordt heel eenvoudig:

1) wat is/doet Kado-unieK
2) voorbeeldprojecten
3) referenties Linkedin

Daarom een recent maar intensief nieuw contact en een oude getrouwe gevraagd…..

Oude getrouwe (hier moet ik nog een keer een blog over schrijven want dit is pas samenwerken)
Dit heb ik er van gemaakt…ik heb geprobeerd jou in 2 zinnen te vatten,
dat valt echter nog niet mee 🙂
“Herma staat synoniem voor dynamieK, energieK & humorieK
Daarbij doet ze wat ze beloofd en dat maakt haar Kado-unieK…”

En

Intensief nieuw contact:
“Als er iemand een zaaier is, dan is het Herma wel. Herma heeft me al op verschillende plaatsen aanbevolen waardoor ik een warme lead had bij de desbetreffende organisatie. Naast het feit dat ze een echte pleitbezorger voor je is, is Herma gewoon een erg leuk mens. Sociaal, maar ook recht voor z’n raap. Lekker zwart/wit soms, maar dat maakt haar alleen maar een betere gesprekspartner. Ze zet je echt aan het denken.”

WAUW !!! Hier ben ik echt trots op !!

1 Comment

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.