Zoek
Sluit dit zoekvak.

Free publicity en shocking teksten in de Telegraaf

Ze kunnen beter over je lullen……..

Met recht plakslippers lachen om free publicity

free publicity
free publicity

Sinds een paar jaar heb ik contact met Emile Bode van de Telegraaf ivm bijzondere, unieke artikelen (dingen) voor zijn zaterdaguitgave.

Onze samenwerking heeft al tot hillarische teksten en foto’s geleid.

Mijn plakslippers, pfffff waar hebben we het over had hij uitgeprobeerd en was aan het draden trekken. Zelfspot is zijn middlename…

De openingstekst van een stuk over noviteiten met o.a. mijn vliegtuiglepel was : prop een vliegtuig in je mond.

Ik kan me nog herinneren dat ik op zaterdagochtend online zocht naar het stuk en haast een hartverzakking kreeg van deze slogan. De meest afgrijselijke foto ooit viel me pas veel later op en die ik zal besparen…..

Inmiddels weet ik beter, wil je de aandacht dan moet je opvallen……

Dus morgenochtend om 4 uur kijk ik weer online naar in ieder geval de foto met de zeker weten opvallende tekst over mijn jak_to_go

Ook een leuke: Alle ballen verzamelen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."