Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anticiperen doet terug keren: Het Gerecht in Groningen

Andre weet wat anticiperen is

anticiperen
anticiperen

Het Gerecht is het restaurant naast NH de Ville aan de Oude Boteringestraat in Groningen waardoor je terug komt omdat ze zo super anticiperen.

Eigenlijk is mijn principe niet eten in het restaurant van het hotel waar ik verblijf. Maar omdat het zo makkelijk was toch maar een tafeltje gereserveerd. Dus bij de 2e overnachting in Grun nogmaals…. de binnentuin was geopend en het weer was er lekker, zoals ook elders in Nederland.
Iets anders of toch maar hetzelfde bestellen? Nop probeer weer iets nieuws. De hapjes vooraf heerlijk, de ossobucco verrukkelijk en de frietjes………… toch maar net nog niet een tweede portie besteld.

Andre was weer onze ober en ook dat was een voltreffer, hij anticipeerde op grapjes, gaf extra info over Groningen en wist zelfs nog welke rose de vorige keer geschonken was. Anticiperen dus !

Dus NH De ville  c.q. Het gerecht jullie hebben met Andre een stamgast binnen gehaald en ik denk met mij diverse c.q. vele!

Een van mijn leukste projecten voor de gemeente reiniging van Groningen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."