Evenement binnenkomer : Dat kan leuker………. !

Elke dag ploffen wel een aantal aanbiedingen van relatiegeschenken en weggevertjes in mijn mailbox. Van concullega’s, Europese producenten maar ook uit verweggistan.

Oude getrouwen worden soms afgeschilderd als noviteiten, nieuwtjes worden echter er echter direct uitgeplukt. Wat WEL leuk is, direct info opvragen met alle extra mogelijkheden want de gemiddelde Nederlander wordt graag gesouffleerd met een waslijst aanvullende opties. Het moet niet wel-of-niet bestellen worden maar HOE.

Zo ook gisteren, een take-a-seat, uiteraard zonder prijsinfo en verdere leveringsvoorwaarden maar die zijn direct opgevraagd en opgeslagen.Site aangepast, noviteit opgenomen, blogje gemaakt nu alleen nog een nieuwsbrief.. Maar die gaat er dinsdag tussen 2-3 uit.. het beste moment om te nieuwsbrieven….

In ieder geval nu weer een leuk artikel, waar veel exposure mee gehaald kan worden.
Evenement, koninginnedag of beachparty?

Opgelost.