Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een passievolle vrouw kan niet zonder…………

Een passievolle vrouw heeft een djongo nodig

passievolle vrouw
passievolle vrouw

Op twitter werd een oproep gedaan om te adverteren op een andere manier in een nieuw vrouwenblad graag een passievolle vrouw die reageert.
De advertentie zag er niet uit als een advertentie maar als een nieuwsitem.
Dus ik stuurde informatie, natuurlijk met een foto erbij en de redactie heeft er vervolgens een leuk stukje over geschreven.

Zeker de koptekst spreekt mij helemaal aan : bij de hand…

Je kent het wel, zo’n lelijk uitpuilende broekzak met telefoon en sleutels. Sinds kort is dt gelukkig verleden tijd. Onzichtbaar onder jasje of vest en toch mag hij gezien worden. Djongo is een accessory holster waar kleine persoonlijke bezittingen zoals mobiele telefoon of PDA, creditcards of een sleutel intussen opgeborgen kunnen worden. De Djongo bestaat immers uit 2 onderdelen. De bodystrap, de basisuitrusting, die trek je eigenlijk aan. De pockets zijn echter apart te koop. Met een eenvoudige handeling kan je daarna de pockets wisselen en passend maken bij elke outfit. Te koop voor € 114 op Kado-unieK

Vrouw&Passie lanceerde op 10 maart 2011 tijdens de Droomdag het Vrouw&Passie Magazine. Het luxe magazine van 108 pagina’s dik verschijnt vier keer per jaar. Vrouw&Passie staat voor leven vanuit een  passie, dromen en talenten. Het magazine is er speciaal voor vrouwen die alles uit het leven willen halen omdat met minder genoegen nemen geen optie is. Voor vrouwen die met passie en energie het leven willen creëren dat het beste, ook op lange termijn bij hen past.

De nieuwste uitvoering

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."