Een passievolle vrouw kan niet zonder…………

 

Op twitter werd een oproep gedaan om te adverteren op een andere manier in een nieuw vrouwenblad.
De advertentie zag er niet uit als een advertentie maar als een nieuwsitem.
Dus info gestuurd, foto erbij en de redactie heeft er een leuk stukje over geschreven.

Zeker de koptekst spreekt mij aan : bij de hand…

Je kent het wel, zo’n lelijk uitpuilende broekzak met telefoon en sleutels. Sinds kort is dt gelukkig verleden tijd. Onzichtbaar onder jasje of vest en toch mag hij gezien worden. Djongo is een accessory holster waar kleine persoonlijke bezittingen zoals mobiele telefoon of PDA, creditcards of een sleutel in opgeborgen kunnen worden. De Djongo bestaat uit 2 onderdelen. De bodystrap, de basisuitrusting, trek je eigenlijk aan. De pockets zijn apart te koop. Met een eenvoudige handeling kan je de pockets verwisselen en passend maken bij elke outfit. Te koop voor € 114 op Kado-unieKVrouw&Passie lanceerde op 10 maart 2011 tijdens de Droomdag het Vrouw&Passie Magazine. Het luxe magazine van 108 pagina’s dik verschijnt vier keer per jaar. Vrouw&Passie staat voor leven vanuit passie, dromen en talenten. Het magazine is er speciaal voor vrouwen die alles uit het leven willen halen omdat met minder genoegen nemen geen optie is. Voor vrouwen die met passie en energie het leven willen creëren dat het beste bij hen past.