Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het spierinkje en de vette snoek, testen is kopen

Dat proeft naar meer

Het verhaal van het spierinkje en de vette snoek

Herma Goris
Herma Goris

Dat doet AH, Albert Heijn goed, bij de groente druiven proeven, de versafdeling kaasblokjes en stukjes gedroogde worst. Het spierinkje en de vette snoek….. ervaren is kopen.

Alle drie belandden ze in mijn karretje…….

Als ik dat vertaal naar mijn eigen business, relatiegeschenken :
Als vaste relaties een redelijke opdracht hebben besteld en betaald stuur ik ze vaak iets leuks op. Meestal een noviteit en dan niet eentje van een paar cent maar iets leuks.

En net als bij Appie worden deze vaak bij een volgende aktie besteld.

proberen = ervaren = bestellen

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."