Netwerken en #socialmedia versterken elkaar.Netwerken is zo eenvoudig, je moet alleen horen, luisteren, schakelen en terug koppelen.

Vraag via twitter of ik een goede bedrijfsfotograaf in mijn netwerk heb…. Uiteraard, Erik de Wilde van Prodifo, met de aanvulling

MAG HIJ CONTACT OPNEMEN VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK ??

Meestal wordt die laatste tevens belangrijkste vraag vergeten en blijft het bemiddelen hangen, je moet wel die deur-op-een-kiertje open zwiepen. Een warme aanbeveling, dus een toezegging tot het openstaan voor een afspraak is goud waard. Tussen vraag en het het maken van de afspraak zat 10 minuten….. Kicken dus, als ik heel eerlijk ben voor ons alle 3 !

Daarnaast via mail een zoekopdracht voor ACE de Vallei voor een lokatie voor een bijeenkomst in Veenendaal.
Ik kan me herinneren een keer bij de Kantoorspecialist in Veenendaal een ontbijtsessie van BNI Handel te hebben bijgewoond. Perfecte ontvangst, heerlijk menuetje en direct de mogelijkheid om de showroom te bezichtigen.
Mail gestuurd aan contactpersoon die binnen 24 uur al contact met Wim Hagendijk had opgenomen om een en ander kort te sluiten. Hij begon met

DANK DAT JE AAN ONS GEDACHT HEBT.

Heel belangrijk, dat alle spelers in bovengenoemd spelletje alle medespelers op de hoogte hielden. Want dat bevordert verder doorverwijzen : dank de tussenpersoon en houd hem op de hoogte van de vorderingen. Dat zijn tevens extra contactmomenten.

Doet me denken aan een liedje van vroeger,

Oren heb je om te horen, handen heb je om te geven…….