Overheidskado : Wat is dit nu weer…..

Zoekend naar een milieuvriendelijke beurstas (op deze beurs rollen al 1000 beurstrolleys rond) kwam ik een perfecte leverancier ‘tegen’.

FF bellen en binnen de korste keren hadden we 3 leuke en 1 basic tas overlegd. De vraag moet niet zijn OF maar WELKE.
Monsters worden dezelfde dag nog opgestuurd en al snuffelend op de site kwam ik nog een paar leuke artikelen tegen, waarvan ze ook direct monsters mee zou sturen. Blij met deze producent/leverancier !!

Onder andere een kapstokluistas.

Om dit woord goed uit te spreken, dus begrijpen kun je beter streepjes er tussen zetten.
Een kapstok-luis-tas. Een zak, maar wel een creatieve voor basisschool kinderen om hun spulletjes in te doen en die de beestjes dus in de eigen tas laat blijven.Ieeeeeeeeeeeeeeeee dit typend begint alles te jeuken maar ik zag direct iets in het artikel, heb in mijn prospect- en klanten bestand diverse gemeentes en scholen, toepasselijk als kadootje bij het begin van het schooljaar of tijdens een stadaktie dus…. CATCH OF THE DAY !!Mocht je contacten bij scholen of gemeentes hebben, ik maak graag een afspraak ! Hierbij iets meer info.
Deze vernieuwde kapstok-luistassen zijn voorzien van een lang wit koord aan de bovenzijde van de tas waardoor ze gemakkelijk aan de kapstok kunnen worden opgehangen.
In het midden van de tas zit een opgestikt transparant venster waar een naamkaartje in geschoven kan worden.
Er is een ruime keuze aan materialkleuren: blauw, appelgroen, rood, maisgeel, oranje en zwart. Er zijn meerdere materiaalkleuren per order mogelijk, b.v. per klas een eigen kleur.
Deze vernieuwde kapstok-luis-tassen zijn voorzien van een lang wit koord aan de bovenzijde van de tas waardoor ze gemakkelijk aan de kapstok kunnen worden opgehangen.