Een kind krijgen kost ook 9 maanden…..
9 maanden geleden werd in een telefoontje waarin om monsters van onze vormpjes pasta werd gevraagd.
Daarna nog diverse keren contact gehad maar het project ging niet door… jammer maar helaas.

Vervolgens kreeg ik vorige week een belletje : we kunnen toch ook een nieuwe vorm ontwikkelen??? TUURLIJK.
Gistermiddag opdracht : we willen een eigen vorm die aansluit bij onze activiteiten en ik informeer in het buitenland of we nog zusterorganisaties hiervoor kunnen interesseren, het is zo’n leuk, afwijkend, toepasselijk en vooral ook SMAKELIJK relatiegeschenk.

Wordt vervolgd, als er uitgeleverd is, rond september zal ik een foto plaatsen want een project als deze ben ik heel trots !

Mijn kindje, 9 maand geleden gevormd, gister geboren en ik mag het nog 4 maanden opvoeden voordat het uit huis gaat….