Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mini Prosecco : bruiloft attentie: weggevertje bij bruiloft

mini prosecco
mini prosecco


Ongeveer twee jaar geleden, tijdens een avondje met vrienden, bedacht Anna Spinato een compleet nieuwe invalshoek van het ontwikkelen. Speciaal is het voor de jonge mensen van vandaag. In het bijzonder een wijn die de Trevigian gebied kenmerkt …..dat is mini Prosecco.

Vanaf de geboorte van het idee, kwam voor het eerst de gedachte om een fles met een kleine capaciteit te gebruiken. Dat komt overeen met ongeveer twee glazen, en een schroefdop om de fles mee af te sluiten. Die schroefdop vergemakkelijkt het openen en sluiten van de fles. En zorgt er voor dat de sprankelende sensatie van het begin tot eind gegarandeerd wordt.

Een praktisch drankje die makkelijk te drinken is als je staat te praten met vrienden in een bar of op een feestje. Van essentieleel belang voor dit project was de studio die de verpakking heeft een ontworpen. Het ontwerp moest een mix hebben van verfijning en genot.

Door het gebruik van een de in de wijnsector niet zo populaire “sleeve” hadden we de verpakking die met de klassieke labels niet mogelijk was geweest.

Deze “sleeve” of “tweede huid”, die over 99% van het zichtbare glas van de fles zit, ziet er niet alleen goed uit. Maar heeft ook een lage thermische geleidbaarheid, nuttig voor de bescherming van de wijn tegen de veranderingen in de temperatuur. Bovendien, als de fles valt blijft het in een stuk, dus het verminderd het splintergevaar.

Echter, niet alleen het uiterlijk telt hier, maar ook de smaak. Het creëren van de juiste verpakking staat voorop maar de kwaliteit van de wijn moet natuurlijk niet onderdoen. Want Spinato heeft zijn klanten nog nooit in de steek gelaten en bied alleen het beste. De Prosecco Semi Sparkling D.O.C. komt uit de beste productie van Anna Spinato, is met grote zorg behandeld. Elke stap met minutieuze werk van onze medewerkers en met de passie waarmee we ons land cultiveren.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."