DAAR (in Bangladesh) een waterput, HIER 250 unieke waterbottles.

       

Stichting Jointhepipe.org is een non-profit organisatie die zich inzet voor een eerlijke verdeling van het drinkwater in de wereld. Zo willen zij spreekwoordelijk de langste waterpijpleiding ter wereld bouwen en zo iedereen, overal ter wereld voorzien van schoon drinkwater.

Door middel van duurzame BPA-vrije flessen te verkopen worden waterprojecten in ontwikkelingslanden gefinancierd. Onderop de fles komt een sticker met daarop de coördinaten van de waterput. Ook kan op deze sticker een full color logo worden gedrukt.

De flessen zijn duurder dan een andere waterfles, dit komt doordat de flessen gemaakt zijn van BPA vrij plastic, dit betekend dat er geen weekmakers en andere schadelijke stoffen vrij komen. De fles kan dus gewoon in de vaatwasser en daardoor je leven lang gebruikt worden.

Wanneer er 250 flessen (totaal € 3278,35) worden afgenomen dan wordt namens de opdrachtgever een eigen waterput in Bangladesh geplaatst. De coordinaten van deze waterput worden op de stickers geplaatst. Wanneer de put is geplaatst wordt een foto van deze put met daarbij de naam van de opdrachtgever.

Daarnaast zijn er ook keramische “waterflessen” voor op tafel !


Dus DAAR een waterput, HIER 250 gepersonaliseerde ‘bidons’ waterflessen.