Kantel je theekop…Laat een thee-ei een seconde te lang in het water hangen en je bent het bokje. De thee is bitter en van genieten is geen sprake. Bij Magisso kennen ze dit probleem. Vandaar dat Laura Bougdanos de ideale theekop voor ze heeft ontworpen.
Is de thee sterk genoeg, kantelen die kop en klaar is kees.

Zeef je thee

De nieuwe theekop bestaat uit twee delen. Een bakje voor heet water en een zeef voor de losse theeblaadjes. Met de driehoekige bodem zet je de kop zo neer dat de blaadjes in het water komen. Vind je de thee donker genoeg, dan kantel je de kop gewoon de andere kant op. Simpel.
Het is bovendien dubbel pret met deze kop. Wanneer je een slok neemt, proef je niet alleen de thee, je ruikt ook nog eens de theeblaadjes in de zeef. Ben je geen fan van losse theeblaadjes, dan kun je ook een theezakje gebruiken.

Klik op deze link voor het filmpje, zo werkt het. Niet voor niets heeft deze theekop dit jaar een reddot design award 2011 ontvangen.

Verkrijgbaar (bestelbaar) in de kleuren zwart en wit €19,95 per stuk.