#motortweek : Donder Donderdag
(kan met 2 wielen natuurlijk gebeuren)

 

Donder Donderdag

Er zijn 2 categorieën motor rijders, zij die gevallen zijn en zij die…………………………. (nog niet gevallen zijn)

En tja, ik behoor tot de eerste categorie. Zelfs meerdere malen. Die korte benen spelen me parten en het onderuit gaan gebeurt altijd vanuit stilstand en indien mogelijk enigszins elegant.
Mijn meest spraakmakende keer was midden in de zomer op een redelijk drukbevolkt kruispunt in Deventer. Het verkeerslicht sprong op rood, ik gaf gas, mijn stuur draaide en ik lag….. Het voordeel van een helm met roze strepen is dat heel duidelijk dat het een motermuisdame betreft. Dus van alle kanten kwamen behulpzame heren vandaan om de motor rechtop te zetten. 1 heer brulde in mijn oor (helm op) tja, wij zijn eigenlijk te klein om motor te rijden…. Thanx !
Ik donder en blijf donderen, zolang het maar zaggies gaat.

En een advies voor ALS je valt : DUW de motor omhoog en trek hem NIET.

#motortweek kadotip 1 : Een Bergtraining
#motortweek kadotip 2 : Een ANWB motor training