#motortweek Vrolijke Vrijdagfoto : twentse motorclub

Vrolijke Vrijdag

Want motor rijden is fun !

Voor allen die nog nooit hiervan hebben mogen genieten : mega : 1-2-3

  1. het open draaien van je gashendel
  2. het loeien van de motor
  3. dan het voelen van de acceleratie onder je en je mee laten voeren

Goud waard en met geen pen te beschrijven.

Daarnaast het contact met de omgeving, je RUIKT het net gemaaide gras, de geur van een koekjesfabriek in aktie, de bloeiende brem en de zilte lucht aan zee. Maar om ook de andere kant te belichten : de stank van uitlaatgassen zeker in tunnels, de brandlucht van vuilnishopen die op het platte land roken en de het net gemaaide gras (hooikoorts!)
En last but not least, na een zware dag met lastige klanten, collega’s of chefs, die een ieder wel eens heeft een half uurtje toeren of gassen (binnen de gestelde perken) en je bent alles kwijt want het is en blijft opletten, concentreren, gaan en bovenal genieten.

#motortweek kadotip :  een abonnement op één van de vele motorbladen