Zoek
Sluit dit zoekvak.

De expo bag naast de expo-box

Beursgadget die met stip op 1 staat.

Niet tillen maar trekken met de expo bag

expobag
expobag
expo bag kleuren
expo bag kleuren

Naast de inmiddels bekende expo-box produceren/leveren wij ook de expo bag, een bijzonder handige en opvallende beurstas. Naast tas, dus beursweggevertje ook een middel tot mega veel reclame, een alternatieve vorm van adverteren !

Een klein pakketje waarbij je de rubberen wielen (12 cm in diameter) uit geklapt en de tas uitgevouwt tot een handige beurstas. Niet eentje die je moet dragen maar je kunt hem meetrekken.

  • Afmeting 22 x 33 x 60 cm.
  • Verkrijgbaar in 9 creatieve en ook bedekte tinten die met 1 kleur bedrukt kunnen worden.
  • Na de beurs opgevouwen in de auto en altijd een handige tas bij de hand.
  • Leveringstermijn 60 dagen.
  • Produktie vanaf 1000 stuks.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."