De waterkoker die tot 30% energie bespaart!Eco Kettle de waterkoker die tot 30% energie bespaart!

Deze mooie waterkoker draagt zijn steentje bij aan duurzaamheid in de keuken. Door simpelweg uw eigen waterkoker te vervangen door de Eco Kettle kunt u tot 30% energie besparen! Door de moderne uitstraling past de Eco Kettle prima in elke keuken.

Het principe is simpel: de Eco Kettle heeft 2 waterreservoirs; Het grote reservoir voor 1,5 liter water en het kleinere reservoir voor 1-8 koppen water. Het grote reservoir vult u helemaal. Vervolgens drukt u op de knop op de bovenkant. Hierdoor wordt het kleinere reservoir gevuld. Met dit systeem kunt u precies de hoeveelheid water afstemmen die u nodig heeft. Het voordeel hiervan is dat u een kortere kooktijd heeft en u geen water en energie hoeft te verspillen.

De Eco Kettle is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: wit, chroom en chroom met temperatuurinstelling.

Extra informatie

  • 2,2 kW roestvrij stalen verborgen verwarmingselement
  • Hoge kwaliteit kookpuntuitschakeling en droogkookbeveiliging
  • 360 graden draaibare voet met kabelopberging
  • Gesloten deksel
  • Interne verlichting tijdens het koken
  • Wasbare kalkaanslag filter
  • 1,5 liter capaciteit
  • Voldoet aan EN60335
  • Internationaal Patent

Met recht dus een relatiegeschenk dat milieuvriendelijk is.