Ruimtegebrek brengt creativiteit te weeg.

Wat is er lekkerder dan uw eigen groenten en kruiden oogsten, biologisch, ecologisch geteeld, heerlijk van smaak, sappig, vers en handig te oogsten.
U kunt de Eetbare Wand® beplanten met diverse soorten groenten of kruiden.
De Eetbare Wand® is ideaal voor toepassingen op balkons, voor (senioren) appartementen – tuinieren op hoogte -, op scholen en kinderdag verblijven – educatief leren omgaan met de natuur en de ruimte -, hotels, restaurants en kookstudio’s, aan de wand van uw buitenkeuken, poolhouses, etc,
De Eetbare Wand® is voorzien van een micro-drip irrigatiesysteem dat eenvoudig aangesloten kan worden op de buitenkraan. Als u een irrigatiecomputer met vochtigheids sensor tussen uw Eetbare Wand® en uw kraan plaatst hebt u geen omkijken naar het water geven.
Wellicht binnenkort bij ons te koop, vooralsnog bij de eetbare wand