Als je er eenmaal op gewezen bent, raak je het niet meer kwijt.

 

De 4e ondernemersavond op 6 september 2011 in Party Centrum Floor van Rabobank Woudenberg Lunteren ook wel het ondernemerscafe genoemd stond in het teken van creativiteit.

Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie en business creativiteit verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en spreekt over Innovatie, Creativiteit en een aantal baanbrekende, historische mannen envrouwen !  http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/woudenberg-lunteren/ondernemerscafe/

WAAR doe je de ideeen op?

  • in de auto
  • onder de douche
  • OP HET TOILET !

SCHRIJF je hersenspinsels op, je kunt ze echt niet onthouden….. leuk, sinds enige tijd heb ik een Moleskine boekje waar ik in noteer als mijn Iphone niet zo snel beschikbaar is en gecombineerd met foto’s een heel goed naslagwerk !

Heet meest beeldend vind ik het woord KOEDENKEN….

Er wordt een foto geshowd…. wat ziet u hierin? Een gast roept : een vrouw (te simpel want volgens mij kun je werkelijk overal een vrouw in zien)…. en een skipiste, bingo, MIJN idee. Echter als de lijnen toegevoegd worden waardoor het een koe wordt ben ik verkocht…. lijnen weg, het blijft een koe !!!

Dus : Ervaring beperkt je creativiteit ! Zelfs over 3 jaar, show me the picture and I will say it is a cow !!!!!!!!!!

Dus :  laat de ‘gevestigde’ orde los en de kinderlijke crativiteit weer toe !