Relatiegeschenk voor de kerst, geef een appeltje voor de dorst.Relatiegeschenk voor de kerst, geef een appeltje voor de dorst.

Een leuke boom in geschenkverpakking.
Een minitree met naakte wortels is een boom zonder pot of kluit, hij kan vanaf november tot en met mei geplant worden in de volle grond, kuip of grote pot, mits er geen vorst is. Deze bomen worden in een koelcel tot mei bewaard en in winterslaap gehouden, daarom kunnen ze in april en mei nog geplant worden.

  • Goldlane is een fruitboom die in de bloesemtijd een witte bloesem heeft en in de herfst een heerlijke fris zoete groen/gele appel.
  • Moonlicht moonlight is een fruitboom die in de bloesemtijd een witte bloesem heeft en in de herfst een heerlijke fris zoete groen/gele appel. Niet zelfbestuivend dus andere boom in de omgeving is nodig.
  • Redlane is een fruitboom die in de bloesemtijd een prachtige roze bloesem heeft, en in de herfst mooie sierappels voor decoratie of appelmoes.
  • Sunlight is een fruitboom die in de bloesemtijd een witte bloesem heeft en in de herfst een heerlijke fris zoete rode appel. Niet zelfbestuivend dus andere boom in de omgeving is nodig.

100 stuks € 22,68 per stuk ex 6% BTW.