Glow Eindhoven 2011 : Anton Philips in het zonnetje gezet.

 

 

Vorig jaar voor het eerst naar Glow Eindhoven geweest en dit jaar zou het er niet van komen…. maar op het laatste moment toch op de agenda gezet.
Zoals altijd ‘onverwacht ontstaan de mooiste dingen’….

Meestal is het rondstruinen maar nu de totale route van het begin tot het eind gelopen.
De start was bij het Station waar Anton Philips in het zonnetje was gezet.
En zoals 1 van mijn reisgenoten meldde : zonder Philips geen Eindhoven.

1 foto en 2 filmpjes van de mijns inziens mooiste creaties. Ik weet dat ik andere te kort doe, zoals het brandende huis, de lampionnen door de jeugd van Eindhoven beschilderd en de projecties op de kerk (achter hek) en het stadhuis maar toch.

 

De hartjestunnel met blacklight, waardoor leuke taferelen plaats vonden. Je tanden werden wit en dit was het moment voor een huwelijksaanzoek?? Als je je dan toch moet verplaatsen van het Centrum naar het TU/e terrein, doe het dan toch hartverwarmend. Niet alleen was het vrolijk en gezellig om door te lopen maar je kon ook even iets opwarmen. Het was dit jaar gelukkig droog maar de temperatuur was wat laag. Wellicht kunnen de techneuten van 2012 hier iets op vinden…..
Helaas komt het op de foto niet tot zijn recht, maar zoals altijd: you had to be there !

Mijn ultieme favorieten zijn de dansende vormen (Project: Afterlight) en de vuurspuwende trompet (Studenten TU/e – Instituut voor Complexe Moleculaire Systemen – Tesla Coil).

 


En als dan alle lampjes uit gaan, de kater van de morning after. (wel heeel erg goed kijken!)
Maar daardoor weet je wel dat je hebt genoten !