Handig rijtje #kadotips voor de kerst.

KADOTIP 223 : Geef nooit een GROOT kado, niet LETTERLIJK als een mega schilderij aan de wand, niet FIGUURLIJK als een parachutesprong.

KADOTIP 222 wijn of bonbons, leuk maar let wel dat ontvanger niet op dieet is of niet van alcohol houdt want dan is het #fouterdanfout

KADOTIP 221 indicatie waardering kranten bezorger: € 3,50 – € 10,00 geen verplichting en je moet het kunnen missen.

KADOTIP 220 Iemand bedanken op t eind van t jaar die iets bijzonders voor je heeft gedaan of altijd klaar staat, #nietsmismee , DOEN!

KADOTIP 219 de reactie van de ONTVANGER is voor de GEVER heel belangrijk dus probeer iets over de goede keuze van het kado te zeggen

KADOTIP 218 feestje geef je bloemen? Laat ze bezorgen, geef ze tevoren of IN vaas. Ontvanger hoeft niet eerst 5 minuten de keuken in.

KADOTIP 217 Wat moet je nooit geven?? Een CACTUS dat wordt als antipathie opgevat. Tenzij de ontvanger een cactofiel is natuurlijk…..

KADOTIP 216 Krijg je een kado? pak het direct uit.is het niets? NIET laten blijken. bedank voor het ontvangen niet voor het kado.

KADOTIP 215 een kado hoeft niet altijd geld te kosten. Een dienst bv kost alleen tijd en aandacht!

KADOTIP 214 verlanglijstje?? Meldt WAAR het aan te schaffen is, maak er geen zoekplaatje van.

KADOTIP 213 verlanglijstje?? Zet er wensen uit verschillende prijsklasses op.

KADOTIP 212 : t hoeft niet diect een dertiende maand te zijn, maar een extraatje hoort wel bij goed werkgeverschap

KADOTIP 211 krijg je iets waar je niet blij mee bent? Eens gegeven blijft gegeven doe ermee wat je wilt…

KADOTIP 210 Het uitpakken is voor sommige mensen het leukste moment van het kado krijgen. Geef dus aandacht aan de verpakking.