Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veilig duurzaam sterk stijlvol: Blunt paraplu

Top paraplu bijzonder ontwerp

Unieke paraplu met bijzondere eigenschappen: veilig duurzaam sterk stijlvol

veilig duurzaam sterk stijlvol
veilig duurzaam sterk stijlvol

Veilig duurzaam sterk stijlvol VEILIG De Blunt paraplu is een stuk veiliger dan ouderwetse paraplu’s. Dit komt door het ontbreken van scherpe punten aan de rand van het doek. Daarnaast is hij veilig duurzaam sterk stijlvol.

DUURZAAM
Door het unieke design zal deze minder snel omklappen dan een ouderwetse paraplu. Daarnaast kan het doek niet inscheuren doordat hij geen scherpe uiteinden heeft.

STERK
De bijzondere vorm en de unieke techniek zorgen er voor dat de paraplu windsnelheden tot 120 km/h kan hebben.

STIJLVOL
De opvallende vorm geeft deze paraplu een stijlvol karakter. De zwarte eindstukken bevestigen. het unieke ontwerp. We kunnen de Blunt voorzien van een mooi logo en als we hem verpakken in een gekleurde koker of een doorzichtige koker dan zal de ontvanger verbaasd zijn.

Een andere topper is de Senz paraplu.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."