Die wat bewaart die heeft wat….

  

                                  2011                                           2012

Tijdens de Horecava 2011 beurs heeft DeliXl 3000 beurstrolleys weggegeven die ik mocht leveren.
Ik vind het altijd leuk om zelf even op de beurs te gaan kijken en ben met de trein naar de RAI gegaan. Ze kwamen me al toegerold… Alsof mijn 3000 kinderen er rond snuffelden.

Jammer genoeg hadden ze besloten er geen herhalingsaktie van dit beurs weggevertje te maken, 1 x vlammen met mega exposure was voldoende…. TOT de accountmanager deze twee dames op de huidige Horecava 2012 spotte. Uiteraard werd er direct een foto van gemaakt die op twitter circuleert. Het hartelijke van mijn contact persoon is dat ze mij vernoemde in de tweet. Leuk moment om even onverwacht telefonisch te contacten.

Ben benieuwd of we toch in 2013 op herhaling gaan.

Was wel een heel waardevol moment.