In between generations

In een programma werd een interview met Debby Petter en haar moeder gehouden. De voorstelling heeft de titel : Ik ben er nog en gaat over een joods meisje tijdens de oorlog, dit meisje als oude dame en de dochter die het verhaal van haar moeder belicht.INDRUKWEKKEND
De volgende dag zou Debby in Cultura in Ede een voorstelling geven, hoe mooi komen 2 dingen bij elkaar, echter ik kon niet.
Dan ’s zondags naar de Nieuwe Doelen in Gorinchem.
De kaartjes laten al gereed en een 50 stoelen stonden klaar voor een klein podium.
Debby speelt 3 personages, zichzelf en haar moeder hedentedage en haar moeder als klein joods meisje die de oorlog mee maakt.
INDRUKWEKKENDER !
Behoudens de ruisende wind was het van het begin tot het eind doodstil. Achteraf bleek die wind er niet bij te horen maar door de ‘foute’ windrichting niet te voorkomen. Er in houden !
De koffie vooraf en het drankje met nootjes waren bij de prijs in begrepen.
Zowel Debby en haar voorstelling Ik ben er nog als De nieuwe doelen zijn een aanrader.
Deze combi is dus INDRUKWEKKENDST.

De smaak van het theater weer te pakken gekregen dus de week er na naar emmi@leo in de Lampegiet in Veenendaal.Emmi en Leo komen toevallig met elkaar in contact via e-mail.
Ze worden onstuitbaar digitaal verliefd, maar dan?
Is fantasie niet veel aantrekkelijker (en veiliger) dan de werkelijkheid?
Loes Haverkort en Waldemar Torenstra spelen zonder elkaar aan te kijken 1,5 uur vol.
Ook dit is een aanrader.

De volgende voorstellen staan al gepland maar met deze in het achterhoofd vrees ik het ergste, het kan niet altijd een topper zijn.

Wordt vervolgd.