And the winner is……..!!Voortreffelijk design trekt de aandacht. Voortreffelijke functionaliteit werkt prettig. Voortreffelijke kwaliteit verlengt de levensduur.

Bij de CENTRIX® gaan design en productconcept samen in een innovatieve reclamedrager. De markante, brede clip is opvallend in het midden van de balpen bevestigd en stelt daarmee elke reclameboodschap centraal. Bijzonder innovatief: zijn unieke, opvallende bovenstuk biedt bovendien een aantrekkelijk drukoppervlak, dat net als de houder 360˚ rondom te bedrukken is.

Daarmee is de CENTRIX® de derde balpen uit de PEN COLLECTION dat erin geslaagd is de jury te overtuigen. Design en functionaliteit voor de perfecte presentatie van een merk. Ontdek het zelf.

De nieuwe CENTRIX® van maakte indruk op de internationale deskundige jury van de red dot design award. De innovatieve kunststof balpen werd na een evaluatieproces van meerdere dagen door een dertigkoppige vakjury onderscheiden met één van de felbegeerde prijzen.

Designers en fabrikanten uit de hele wereld hadden in totaal 4.515 ontwerpen in gezonden voor deze gerenommeerde productwedstrijd. De deskundigen waren enthousiast over de nieuwe CENTRIX® met zijn unieke vormgeving en hoge kwaliteit en vanwege het geslaagde design. Hiervoor ontving het product de internationaal felbegeerde red dot.