Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een ontbijtje in Ede van ‘t Pakhuis, kadotip in Ede

Wakker worden van de bel en een doos heerlijks ontvangen

Syl Lammers van ‘t pakhuis geeft een ontbijtje in Ede af

een ontbijtje in Ede
een ontbijtje in Ede

De kadotip van deze week is een ontbijtje in Ede van ‘t Pakhuis.

Het is voor super veel evenementen en hoogtij dagen geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, verjaardag, vaderdag, moederdag, jubileum, eerste werkdag, pensioen, eerste vakantiedag OF juist de laatste werkdag.
Er is eigenlijk geen dag wanneer deze verrassing niet zou kunnen.

Het is zeker ook zeer toepasselijk als relatiegeschenk.

Het pakketje is uitgebalanceerd en bevat voor elk wat wils, sterker nog, aan alles is gedacht. De eitjes zijn lekker warm, het zout is erbij, en diverse vleeswaren en kaas.

Maar ook kleine bakjes met salades, fruit, verschillende broodjes, ontbijtkoek, beschuitje en zelfs chocolade hagelslag is te vinden.

Ik heb er zelf van mogen genieten op mijn verjaardag. En mijn eigen ervaring is : EEN AANRADER !!

Maar ‘t Pakhuis geeft zelf ook super relatiegeschenken.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."