Zoek
Sluit dit zoekvak.

Noord-Brabant vaas, unieke vaas helemaal als relatiegeschenk

Hartverwarmend relatiegeschenk

Dankbare uiting van bezoek Noord-Brabant vaas

noord-Brabant vaas
noord-Brabant vaas

Naast de Nederland vaas en de vwb provincies de Drenthe vaas, is er nu ook de Noord-Brabant vaas.

Nog niet leverbaar maar ik kon het niet voor me houden, zo onder de indruk ben ik van de fraaie vormgeving!

Graag ontwikkel ik hem voor andere provincies !!! Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Overijssel, Friesland, Groningen. Maar ook steden of produkten behoren tot de mogelijkheden. Denk b.v. aan de vorm van een auto, trein of een kozijnprofiel !!

Wil je het wat neutraler houden, dan is de Nederland of Holland vaas ook een super kado.

Een ander idee is een eigen vaas te ontwikkelen, een bepaalde stad, omlijsting van een produkt of gezicht. Het heeft wat voeten in aarde maar de ontvangers zullen enorm gecharmeerd zijn.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."