Een kaasje, voorzien van logo, vacuüm verpakt.
- De kaasjes worden door de boer op ambachtelijke wijze gemaakt
- Het etiket met afbeelding zit in de korst verwerkt (is dus geen opgeplakte sticker)
- De kaas wordt per stuk vacuüm verpakt
- Soort kaas: jong belegen
- Met logo vanaf 25 stuks
- 2 gewichtsmogelijkheden 500 gram en 1 kilo
De kaasjes worden geparaffineerd. Dit zorgt voor een goede houdbaarheid. Ze kunnen op verzoek en met bijbetaling ook geleverd worden in een doorzichtige vacuum verpakking. Er zijn 2 mogelijkheden om de kaasjes te bewaren:
- Bewaar de kaasjs in de plastic vacuum verpakking bij voorkeur gekoeld in de koelkast of koele kelder(niet meer dan 13 graden Celcius). Je kunt de kaasjes dan ongeveer 6-8 weken bewaren.
- Bewaar de losse kaasjes gewikkeld in een schone theedoek in de koelkast of koele kelder (niet meer dan 13 graden Celcus). Let op dat de theedoek niet vochtig wordt in de koelkast. Vervang de theedoek elke week en wrijf het kaasje even op. Zolang de korst van de kaas in tact blijft en je het kaasje op deze manier onderhoud kan je het kaasje 6-8 weken bewaren.
- Eenmaal aangesneden, is het kaasje nog ongeveer 2 weken houdbaar, mits regelmatig gebruikt en je er steeds plakjes van afschaaft en het kaasje koel bewaart. Dek de aangesneden plek van de kaas af met een stukje huishoudfolie.