Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amsterdammertjes, je hoeft geen Amsterdammer te zijn….

Chocolade en Amsterdam gaan samen

Chocolade Amsterdammertjes

Amsterdammertjes
Amsterdammertjes

Chocolade amsterdammertjes, parkeerpaaltjes in geschenkdoos

  • Topkwaliteit chocolade
  • Smaken: melk, puur en wit per doosje
  • Doosje: 75 x 75 x 20 mm
  • Paaltje: 70 mm hoog, 15 gram
  • Wit glanzend doosje, goud van binnen
  • Bonbonkussentje op de chocolade
  • Uitleg en foto “Amsterdammertje” op de deksel
  • 1000 stuks € 2,75 ex BTW per verpakking

Heb je een bijeenkomst met internationale bezoekers dan is onze NL vaas een mooi kado.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."