Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kartonnen Kruk voor evenementen feesten en sportwedstrijden

Kruk zorgt voor zitgemak en publiciteit

Eenvoudig in elkaar te zetten en mee te nemen de kartonnen kruk

kartonnen kruk
kartonnen kruk

Krik uw naamsbekendheid verder op met een kruk: de Kartonnen Kruk. KK is een betaalbare, handige en opvallende kruk voor evenementen, feesten en sportwedstrijden. Deze praktische kruk is uit hoogwaardig golfkarton en laat zich heel gemakkelijk bedrukken. Dat biedt u kansen. De KK wellicht slechts even gebruikt, maar de indruk die u achterlaat blijft.

De KK is plat geleverd en heeft dan een praktische handgreep. Klap de lichtgewicht kruk met slechts enkele handelingen open, waarmee een kruk ontstaat die een gewicht van liefst 200 kg kan dragen. Dit is de ideale kruk voor de bezoekers van festivals, concerten en wedstrijden, maar ook een reclamebord waarmee u scoort.

 • laat zich zeer gemakkelijk in elkaar zetten
 • kan met gemak 200 kilo dragen
 • wordt volledig naar wens bedrukt
 • licht van gewicht
 • vervaardigd uit milieuvriendelijk karton
 • volledig recyclebaar
 • een Nederlands kwaliteitsproduct

De KK wordt op zeer veel manieren ingezet en op veel manieren bedrukt. Uiteraard helpen we u ook bij het ontwikkelen van deze bedrukking. Laat u verrassen door onze creatieve voorstellen.

Ook in het gebruik zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. Enkelen voorbeelden van hoe relaties van ons de KK recent gebruikten:

 • Uitzendbureau bouwde een standwand volledig op uit KK en gaf bezoekers ook een KK mee als zitplaats voor het symposium.
 • Dagblad drukte het volledige programma van het muziekprogramma van een openluchtfestival op een KK af.
 • Theater deelt de KK uit als er lange wachtrijen zijn voor de kassa bij bepaalde voorstellingen. Een Apple-dealer deed recent hetzelfde bij een productintroductie. Wachten wordt aangenaam en opvallend.
 • Museum houdt haar bezoekers 23% langer binnen, door bij een toegangskaart een KK mee te geven.

Het is een bijzonder artikel dat wij al veelvuldig in zetten, de beurstrolley.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."