KK : Kartonnen KrukKrik uw naamsbekendheid verder op met een kruk: de Kartonnen Kruk. De Kartonnen Kruk is een betaalbare, handige en opvallende kruk voor evenementen, feesten en sportwedstrijden. Deze praktische kruk is vervaardigd uit hoogwaardig golfkarton en laat zich heel gemakkelijk bedrukken. Dat biedt u kansen. De Kartonnen Kruk wordt wellicht slechts even gebruikt, maar de indruk die u achterlaat is blijvend.

De Kartonnen Kruk wordt plat geleverd en heeft dan een praktische handgreep. Gebruikers kunnen de lichtgewicht kruk met slechts enkele handelingen openklappen, waarmee een kruk ontstaat die een gewicht van liefst 200 kg kan dragen. Dit is de ideale kruk voor de bezoekers van festivals, concerten en wedstrijden, maar ook een reclamebord waarmee u scoort.

 • laat zich zeer gemakkelijk in elkaar zetten
 • kan met gemak 200 kilo dragen
 • wordt volledig naar wens bedrukt
 • is licht van gewicht
 • is vervaardigd uit milieuvriendelijk karton
 • is volledig recyclebaar
 • is een Nederlands kwaliteitsproduct

De Kartonnen Kruk kan op zeer veel manieren ingezet worden en op veel manieren bedrukt. Uiteraard helpen we u ook bij het ontwikkelen van deze bedrukking. Laat u verrassen door onze creatieve voorstellen. Ook in het gebruik zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. Enkelen voorbeelden van hoe relaties van ons de Kartonnen Kruk recent gebruikten:

 • Een uitzendbureau bouwde een standwand volledig op uit Kartonnen Kruk en gaf bezoekers ook een Kartonnen Kruk mee als zitplaats voor het symposium.
 • Een dagblad drukte het volledige programma van het muziekprogramma van een openluchtfestival op een Kartonnen Kruk af.
 • Een theater deelt de Kartonnen Kruk uit als er lange wachtrijen zijn voor de kassa bij bepaalde voorstellingen. Een Apple-dealer deed recent hetzelfde bij een productintroductie. Wachten wordt aangenaam en opvallend.
 • Een museum houdt haar bezoekers 23% langer binnen, door bij een toegangskaart een Kartonnen Kruk mee te geven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie