Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bloemen schuin afsnijden? appeltje-eitje met deze gadget

Geef je een boeket? Doe deze erbij

Een boeket blijft langer goed als je bloemen schuin afsnijdt

bloemen schuin
bloemen schuin

Wilt u langer genieten van uw bloemen en deze binnen enkele seconden gesneden hebben? Dat kan met de bloemsnijder, met 2 simpele handelingen blijven uw bloemen langer vers en mooier staan. Bloemen schuin afsnijden verlengt de periode dat je ervan kunt genieten.

1 – Schuif de bloem tot de juiste lengte in de bloemsnijder.
2 – Trek de bloemsnijder snel terug en de bloem is perfect schuin afgesneden.

Zeer eenvoudig in gebruik en je vraagt je af waarom…………
Ook een bijzonder opvallend relatiegeschenk voor een innovatief bedrijf. Heel uniek: een aktie tijdens een beurs, huur een bloemist in en laat hem of haar boeketten maken en geef de bloemsnijder als weggevertje aan uw bezoekers.
Kleuren : rood, groen, doorzichtig.

Bedrukken is moeilijk maar we kunnen er wel een kaartje met een gebruiksaanwijzing aan hangen.

We hebben nog meer unieks voor bloemenmeisjes.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."