Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Functioneel Lego echt een kado voor werkers in de bouw.

Unieke gebruiksartikelen van Lego

Broodtrommel en waterfles: functioneel Lego

functioneel lego
functioneel lego

Bijzondere artikelen zijn deze broodtrommel en waterfles om als relatiegeschenk te geven. De ontvanger zal verrast door zijn en het vaak gebruiken: functioneel Lego. En bij gebruik bijvoorbeeld aan jou denken.

 

  • Broodtrommel
  • Drinkfles
  • Grote opbergdoos
  • Kleine opbergdoos
  • Dame opbergdoos klein dame
  • Kleine opbergdoos heer
  • Opbergdoos groot dame
  • Opbergdoos groot heer

En natuurlijk is vele opallende en bekende lego-kleuren.
ENIG als relatiegeschenk in de bouw.

Heel bijzonder is maatwerk lego. Er gaat veel tijd in zo’n proces zitten om dit te realiseren maar dan heb je ook wat!

We maken graag een afspraak om alle mogelijkheden door te nemen. Je kunt van ons creativiteit verwachten want we hebben veel ervaring hiermee. Denk bijvoorbeeld aan een pand, een gebouw of een auto, een werksituatie (kassa) of een product. Voor wat betreft de afmeting kun je uitgaan van mini tot super groot, zelfs tot bijvoorbeeld 1 x 1 meter.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."