Zoek
Sluit dit zoekvak.

Technisch bestek……

Technisch bestek en dan niet het eisenpakket voor de bouw van een woning of pand maar eetbestek.
Het bestaat uit een steeksleutel, dopsleutel en een nijptang. Verpakt in een technisch doosje.
Eventueel nog te voorzien van een gravering.
Dit is dus een supervoorbeeld van een maatwerk relatiegeschenk.
Leuk om te geven en het gezicht van de ontvanger……… GOUD WAARD!
Niet meer uit voorraad leverbaar maar op basis van minimaal 50 setjes wel te bestellen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."