16-12-2012 Kerstworkout bij Tesqua in Ede. De jaarlijkse spinningmarathon.Zondag 16 december was het weer zo ver. Het jaarlijks terugkerende evenement van Tesqua in Ede: de Kerstworkout!
Op deze dag was er van alles te doen: spinningmarathon, lesmills marathon (combinatie van verschillende lessen), bodypump, squash clinic, voetbaltoernooi en knutselen.

Na het succes van de spinningmarathon van vorige jaar was er ook dit jaar weer een grote marathon gepland. Onder begeleiding van DJ Iradi konden 145 spinners drie uur lang spinnen. Rene en Maik waren de spinninginstructeurs op deze dag begeleid door Sanne en Wietske.

De lichtjes, de bananen en de legio enthousiaste medewerkers van Tesqua ontbraken niet. De hele tennishal was afgeplakt, voorzien van beschermend plastic zeil. De ‘leiders’ op een podium, voor iedereen zichtbaar,  motiveerden de fanatieke spinners tot een grensverleggende prestatie.
Na de overheerlijke, gezonde en gezellige lunch ging menig een moe maar voldaan naar huis.

Op naar volgend jaar!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie