Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unieke fleshouder

Fleshouder ontworpen voor baby’s door jonge papa’s.
Iedere baby vanaf 3 maanden kan nu zelf drinken zonder hulp van papa of mama.

  • Altijd 2 handen vrij om je baby te kunnen knuffelen
  • Handige universele fleshouder
  • Stimuleert hand-oog coordinatie
  • Vrij van BPA, lood, Phtalaten en PVC
  • Kleuren: roze, groen, blauw
  • € 14,00 inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."