Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beursgadget: laat ze maar rollen die beurskoffers

Een alternatieve beurstas

Super promotie voor je merk/logo met deze beursgadget

beursgadget
beursgadget

Klant, TSK, heeft een vernieuwd artikel in een nieuw ontworpen doosje en presenteert die op de IMCAS annual Meeting 2013 Het is een medisch/esthetisch evenement met workshops, conferentie en beurs die vanaf 31 januari 2013 tot en met 3 februari in Parijs wordt gehouden. Het doosje is identiek aan onze beurstrolley een echte beursgadget!

Ook een koffer maar van een totaal ander gebruik en ook prijs. Een ronde, waarbij je nooit meer hoeft te zoeken naar jouw koffer, hij springt eruit!

 

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."