Nooit meer manco door blanco.

De afgelopen 3 jaar heb ik veelvuldig vragen gekregen over kleine hoeveelheden beurs trolleys.
Meestal omdat de aanvrager deel neemt aan een kleine beurs en aan de productie start hoeveelheid van 500 stuks veel te veel heeft. Hij een actie heeft en dus voor dat specifieke evenement een bepaald uiting heeft die tijdens een volgende beurs niet uitgedragen wordt.
Of dat de geïnteresseerde het budget of de opslagcapaciteit niet heeft voor een groter aantal.
Deze aanvragen kunnen binnenkort positief ingevuld worden doordat we de witte (dus niet bedrukte) versie vanaf 200 stuks kunnen leveren. Ze zijn zelf te bestickeren.
Ik ben heel blij met deze mogelijkheid omdat onze trolley nog steeds wordt begroet met :wauw nog nooit gezien, wat leuk, wat een uitstraling, exposure veel meer effectiviteit dan een advertentie. Een investering maar alle bestellers van de afgelopen jaren hebben achteraf trots foto’s gestuurd en hun ervaringen met enthousiasme gedeeld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie