Kroning? dat kon je op je overklompen aanvoelen komen……

De OverKlomp™, is een lichte plastic klomp zonder zool die gemakkelijk over ieder schoeisel gedragen kan worden. Middels een flexibel plastik riempje is de OverKlomp™ passend te maken op elke gewenste maat. Eindelijk is er nu een klomp waar iedereen comfortabel mee ‘uit de voeten’ kan! Of je nu gympen, nette schoenen, voetbalschoenen, golfschoenen, laarzen, ski’s of schaatsen aan hebt, de OverKlomp™ past altijd en bij iedere gelegenheid! De OverKlomp™ in oranje is een geweldige ondersteuning van het EK en WK voetbalgeweld en het Holland gevoel tijdens Carnaval, Elfstedentocht, Vierdaagse, Koninginnendag, de KRONING en vele andere festiviteiten!
De Overklomp™ is verkrijgbaar in twee maatvoeringen, we hebben alleen nog maat L (maat 40 tot 48) op voorraad.
BESTELLEN