Wordfeud op bierviltjes….

viltfeud
viltfeud

Na Scrabble en Wordfeud is er nu: Wordvilt!

Mobieltjes aan de kant, viltjes op tafel! Test je letterkunde met Wordvilt, de lettergame die je speelt met bierviltjes. Leg je leukste woorden gezellig in de kroeg (Wordvilt is er niet verboden!), bij een feestje of gewoon lekker thuis.

Wordvilt is hét toverwoord als je nog een origineel cadeau zoekt.

Maar ook perfect voor die vriend(in) waar je nog een woordje mee te wisselen hebt!
Wordvilt bestaat uit een set van 102 dubbelzijdig bedrukte bierviltjes. Op de voorzijde zijn de viltjes bedrukt met het Wordvilt logo. Op de achterzijde met de letters en hun bijbehorende waarde. Ook zijn er 2 jokers. Er zijn geen spelregels voor Wordvilt en daarom is er ook geen speelbord nodig. Wordvilt wordt verzonden in een luxe verzendbox, welke tevens de verpakking is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie