Speeldoos

Nog nooit was wonen in een doos zo fijn. Je kunt helemaal zelf bedenken welke kleuren de muur en het dak moeten worden, want deze kan je gemakkelijk zelf beschilderen of beplakken. Het is een feest om dit kartonnen huis te versieren tijdens een kinderfeestje of gewoon op een vrije middag met vriendjes en vriendinnetjes.

Herkomst Materialen
Dit speelhuis wordt gemaakt van schone, gebruikte kartonnen dozen. Ze zijn met de hand op maat gesneden. Alle onderdelen zijn gemaakt twee lagen karton, zodat ze sterk genoeg zijn om lekker mee te spelen. Er zitten sleuven in de zijkanten, zodat de muren makkelijk in elkaar te schuiven zijn. Wanneer het dak op het huisje is bevestigd kunt u het huisje als geheel oppakken. Voor het monteren is geen lijm nodig. Ook kunnen ze weer gemakkelijk uit elkaar gehaald worden.


Afmetingen Gewicht
Het huisje is 80 cm breed, 120 cm lang en130 cm hoog.
Het huisje wordt als plat pakket geleverd en is eenvoudig in elkaar te schuiven.
Prijs

€ 45,00 inclusief BTW exclusief verzendkosten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie