Winnaar RedDot Design Award 2013

De PowerBank 7300 heeft de RedDot Design Award 2013 gewonnen.

Deze fraai vormgegeven Xtorm Power Bank 7300 is uitgerust met een 7.300mAh interne li-polymeer accu.
Voldoende energie om een smartphone meerdere malen opnieuw op te laden.

Zonder afhankelijk te zijn van netstroom, ben je onderweg met deze Power Bank 7300 voorzien van een back-up batterij.
Handig wanneer je bijvoorbeeld op (zaken)reis bent, tijdens vakantie, tijdens buitenactiviteiten of dagelijks gebruik en je extra power nodig hebt voor je tablet of smartphone.

Kenmerkend voor de Xtorm Power Bank 7300 is de robuuste aluminium behuizing en de 2 geïntegreerde oranje kabels, 1x USB en 1x Micro USB. De USB kabel is bedoeld om de Power Bank zelf op te laden, de Micro USB kabel is bedoeld om uw mobiele apparaat op te laden (Samsung Galaxy SIII, Nokia, HTC, Blackberry etc.).
Omdat niet alle mobiele apparaten voorzien zijn van een micro USB ingang, beschikt deze handige oplader óók over een Female USB output, waardoor u bijvoorbeeld uw Samsung Tab, Sony Ericsson, e.d. kunt opladen met behulp van de bijgeleverde aansluitingen.

iPhone & iPad kunt u met uw eigen Apple USB kabel aansluiten via de Female USB uitgang.

De Xtorm Power Bank 7300 wordt standaard geleverd met een set van 5 aansluitingen, laadkabel en AC adapter. Uitgevoerd in trendy aluminium en in praktisch zakformaat.

Hij leent zich zeer goed voor een attent relatiegeschenk zeker mbt social media want je wilt natuurlijk altijd online en bereikbaar zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie