Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foodvalley lekkers uit BennekomLaat je verbazen door de gigantische hoeveelheid foodproducenten in de Foodvalley.
Ik ben bezig met een overzicht en daar kan Bakkerij Mekking uit Bennekom natuurlijk niet op ontbreken.

Na het leggen van contact via de mail reageerde Joost Mekking heel vriendelijk en servicegericht dat hij diverse monsters klaar had liggen.
Diverse voorbeelden van kaaskoekjes (met kaas van Remeker), kruidkoek in verschillende uitvoeringen en saucijzenbroodjes (vlees van Ecofiels) werden me met enthousiasme overhandigd.

Proef en geniet was zijn motto.
Nu al duidelijk dat hij een juweeltje is want de laatste opmerking was: er is heel veel mogelijk en we denken graag mee.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."